ingyen
webstatisztika
Kamagra Zselé Betegtájékoztató - Kamagra Zselé Eladó | Kamagra Zselé Eladó

Kamagra Zselé betegtájékoztató

Kamagra Zselé az úgynevezett ötödik típusú foszfodieszteráz-gátlók új termékcsaládjának második tagja. Nemi izgalom során a hímvessző ereinek sima izomzatát elernyesztve: barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelésével segíti elő a merevedést.  Kamagra Zselé csak szexuális izgalom hatására hat kedvezően a merevedés kialakulására. Kevesebb Kamagrát szedjen, ha Önnek nincs merevedési zavar betegsége, vagy ha Ön nő. Kamagra Zselé betegtájékoztató leírását itt találod meg. Kamagra Zselé nem szedhető együtt más, a merevedési zavar kezelésére szolgáló gyógyszerekkel.Kamagra Zselé betegtájékoztató

Kamagra Zselé a férfiak hímvessző -merevedési zavar- a köznyelvben gyakran impotenciaként említett állapot – kezelésére szolgáló készítmény. Ebben a betegségben szenvedő férfiak nem képesek a hímvesszőnek a nemi aktushoz szükséges mértékű merevedését elérni, fenntartani.

Ne szedje, a Kamagra Zselé tablettát ha:

  • nitrát-származékot vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert pl. amil-nitritet szed. Kamagra Zselé  gyakran van alkalmazva az angina (mellkasi fájdalom) enyhítésére. Kamagra Zselé nemkívánatos módon fokozhatja ezen gyógyszerek hatását. Feltétlenül közölje orvosával, ha Ön ilyen gyógyszereket szed. Ha nem biztos benne, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
  • allergiás (túlérzékeny) a szildenafilra vagy a Kamagra Zselé egyéb összetevőjére.
  • súlyos szív- vagy májbetegsége van.
  • volt korábban szélütése (agy keringési zavara), szívrohama vagy alacsony a vérnyomása.
  • ritkán előforduló örökletes szembetegsége van (pl. retinitis pigmentosa).
  • valaha előfordult Önnél nem-arteritiszes elülső iszkémiás optikus neuropátia miatt fellépő látásvesztés.

Közölje kezelőorvosával:

  • ha Ön sarlósejtes vérszegénységben (vörösvérsejt-rendellenesség), leukémiában (fehérvérsejtek rosszindulatú daganata), myeloma multiplexben (csontvelő rákos folyamata) szenved, vagy ha bármilyen, a hímvesszőjét érintő betegsége vagy alakbeli rendellenessége van. Különösen körültekintően kell meghatározni a merevedési zavarok kezelésére javallt termékeket,
  • ha Önnek problémái vannak a szívével. Ebben az esetben orvosának kell alaposan megvizsgálnia, hogy szíve alkalmas-e a szexuális tevékenységgel járó többletterhelés elviselésére,
  • ha Ön gyomorfekélyben vagy vérzékenységben (pl. hemofíliában) szenved.

Kamagra Zselé:

Nem adható 18 éves kor alatti gyermekeknek. Kamagra Zselé Eladó használata előtt közölje orvosával, ha Ön vese- vagy májbeteg. Orvosa alacsonyabb adagolást írhat elő. Kamagra Zselé módosíthatja egyes gyógyszerek hatásait, főképpen a mellkasi fájdalom kezelésére alkalmazottakét. Sürgősségi ellátás esetében feltétlenül tájékoztassa az Önt ellátó egészségügyi személyzetet, hogy Ön Kamagra Zselé (sildenafil-citrát) szedésébe fogott.

Betegtájékoztató szerint a Kamagra Zselé nem kívánt mértékben fokozhatja a nitrátkészítmények és az ún. nitrogén-monoxid-donor gyógyszerek pl. amil-nitrit terápiás hatásait. Ezeket a szereket gyakran alkalmazzák az angina pektorisz (vagy mellkasi fájdalom) kezelésére. Kamagra Zselé Eladó  ezekkel a gyógyszerekkel együtt nem alkalmazható. Néhány, magas vérnyomás vagy prosztata panaszok kezelésére alfa-blokkolót szedő betegnél álló helyzetben szédülés és ájulásérzés jelentkezhet. Gyors felüléskor vagy felálláskor jelentkező alacsony vérnyomás, az ún. ortosztatikus hipotenzió tünetei. Ezek a tünetek, melyek néhány olyan betegnél jelentkeztek, akik Kamagrát és alfa-blokkolót szedtek egyidejűleg, legnagyobb valószínűséggel a szildenafil alkalmazását követő 4 órán belül fordulnak elő. Annak érdekében, hogy a tünetek jelentkezésének valószínűsége csökkenjen, az alfa-blokkoló gyógyszerét Önnek rendszeres napi adagban kell bevennie, mielőtt elkezdené szedni, a dobozban lévő Kamagra Zselé betegtájékoztató útmutatása szerint.

Ha étkezés közben veszi be, hatása kicsivel később jelentkezhet. Kamagra Zselé alkalmazása nőknek nem javallt. Kamagra Zselé szédülést okozhat és befolyásolja a látást. Tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a Kamagra Zselé, mielőtt a volánhoz ülne vagy gépet üzemeltetne. Amennyiben orvosa szerint Ön túlérzékeny néhány cukorra, mint pl. laktóz, forduljon orvosához, mielőtt elkezdené használni a amagrát. Kamagra Zselé Eladó tablettát kb. 45-60 perccel a nemi aktus előtt kell bevenni, kevés vízzel lenyelni. annak porciózásával lehet kisebb adagokra osztani 100 mg egy egész, ketté osztva 50 mg négyfelé 25 mg-ot kapunk. Ha a Kamagra Zselé Eladó alkalmazása során annak hatását túl erősnek érzi csökkentse az adagot 24 órán belül  50 mg-ra. 1 Kamagra Zselé Eladó tablettánál (100 mg) többet alkalmazni nem szabad!

Kamagra Zselé hatóanyaga, használata:

kamagra Zselé eladóKizárólag szexuális ingerlés esetén segíti elő a hímvessző merevedését. Kamagra Zselé szer hatásának kialakulásához szükséges idő személyenként változó, általában a fent leírtak szerint. Előfordulhat, hogy a bőséges étkezés alkalmával bevett Kamagra Zselé Eladó hatása ennél hosszabb idő elteltével jelentkezik.

Egyidejűleg fogyasztott alkohol átmenetileg megakadályozhatja a hímvessző merevedését. Kamagra Zselé hatásának maximális kihasználása érdekében lehetőleg ne fogyasszon nagy mennyiségű alkoholt. Abban az esetben, ha a Kamagra Zselé Eladó szedése ellenére sem sikerül megfelelő merevedést elérnie, vagy annak időtartama nem elegendő a nemi aktus befejezéséhez, forduljon kezelőorvosához. Naponta legfeljebb egy alkalommal vehető be Kamagra Zselé. Ha az előírtnál több Kamagrát vett be: 100 mg-nál nagyobb mennyiségű Kamagra Zselé  bevétele nem fokozza a gyógyszer hatását, ellenben a mellékhatások számának növekedését és súlyosbodását okozza.

Ellenőrzött klinikai vizsgálatokban a leggyakoribb mellékhatásként fejfájásról vagy az arc kipirulásáról, és kevésbé gyakoriként emésztési panaszokról, szédülésről, orrdugulásról, kalapáló szívdobogásról vagy látászavarokról (a színlátás és a fényerősség érzékelésének zavarai, homályos látás) számoltak be. Ha a szexuális együttlét alatt vagy utána mellkasi fájdalmat érez, nem szabad nitrát tartalmú gyógyszert bevennie, hanem azonnal orvoshoz kell fordulnia. Izomfájdalmak léphetnek fel, ha a Kamagra Zselé Eladó naponta több, mint egyszer alkalmazzák.

Kamagra Zselé  gyermekektől elzárva tartandó. Legfeljebb 30 °C-on tárolandó. Eredeti csomagolásban, nedvességtől védve tárolandó. Dobozon feltüntetett lejárati idő után ne használja a Kamagrát. Lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. Kamagra Zselé hatóanyaga a szildenafil. Egy Kamagra Zselé 100 mg szildenafilt tartalmaz (citrát formájában).

 

Kamagra Zselé betegtájékoztatónk elolvasása ajánlott a Kamagra Zselé szedése előtt. A Kamagra zselé eladó a rendelés oldalon pénz visszafizetési garanciával.