Kamagra Jelly 100mg

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciafokozó termékcsalád egyik legeredményesebb tagja, mely készítmény a merevedési zavar gyógyítására szolgál, de már jelentősen többen használják merevedési betegség nélküli egyének is, mivel akárkinekjavasolt, aki nem használ nitrátot tartalmazó szert. Ugyanúgy, mint a hasonló teljesítményfokozó készítmények a Kamagra Jelly is, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és rendkívül sebességgel fejti ki hatását. Kamagra Jelly az elmúlt éveklegkapósabb potenciajavító terméke.

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly előnyei:

– nagyon sebességű felszívódás és eredmény

– Merevedési zavarbanszenvedő és nem szenvedő férfiaknak is egyaránt javallott

– Hosszú távú napi alkalmazás után történő abbahagyáskor sem jön létre merevedési zavar

– Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

– Naponta különböző íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly előnyeit nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és ha nincs szerencsénk, akkor egészségünket is kockára tehetjük a hamisítvánnyal.

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban vehető meg, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettől olcsóbban megvásárolható gyógyszer gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. A pár száz forintosgyógyszerek nagy valószínűség szerint olcsó hamisítványok rossz minőséggel, amelyek veszélyesek is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-ben kiadott közleménye szerint a az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobbmennyiség esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél olcsóbban kecsegtető termékek minden bizonyossággal hamisak, és károsak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jellytasakonként csomagolva kapható potenciaerősítő szer. Mivel zselé, gyorsabban szívódik fel a szervezetben, ezért elképzelhetetlenül gyorsan tudja kifejteni hatását. külső megjelenése egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, ami tartalmazza természetesen az egy adag elfogyasztásához szükséges 100 mg módosított szildenafil- citrátot. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. Az „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem teszi lehetővé, hogy látható nyomok nélkül kinyissuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó gyógyszert ötletesen . Az első csomagolás még úgy készült el, hogy 50 tasakottettek egy dobozba, ami igencsak nagy mennyiség volt ezért nem sok ember vállalta, hogy megvásárol egyszerre ilyen nagy mennyiséget. Sokkal praktikusabb megoldásként kitalálták a forgalmazók, hogy a hét minden napjáralegyen egy-egy ízesítésű Kamagra Jelly 100mg, ennek megfelelően 7 tasak található már egy csomagban, és a marketing reklámként az egy heti csomagot adták a terméküknek, amely már sokkal több embernek kellett és rohamosan kezdtek el növekedni az eladások. Változatos íz világával Kamagra Jelly 100mg nagyon kedveltté vált nem csak potenciajavító hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely persze csakaddig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor jóval nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra kiválóan alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly piacra kerülése óta nagy előrehaladást mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották apiacra kerülés időpontja szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ ízesítéssel jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazójaKamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója az indiai székhelyű Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kifejlesztette a potencianövelő szerek zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek kutatták a számukra megfelelő potenciafokozó gyógyszert mind színvonalban, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán együttléthez. Mivel a zselé könnyen felszívódik a szervezetben, nem volt kérdéses, hogy gyorsan a férfiak kedvencévé válik. Kamagra Jelly a világ legdesignosabb és a világon a legtöbbet eladott potenciafokozó készítmény. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évben előrukkol valami újítással, amelyet a fogyasztók igen szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért nők elvileg nem használhatják. nők nem vettek részt a gyógyszer tesztelésében, ezért nem lehet tudni, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ennek ellenére a tapasztalatok azt mutatják, hogy a nők is egyszer-egyszer igénybe veszik a Kamagra jelly 100 mg potencianövelő szert. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; atapasztalatok szerint csak minden második nőnél válik be. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egyszeri adag, a nőnek sok lehet ez a dózis. Ebben a kivételes esetben meg kell felezni a tasak tartalmát, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb ha nem használja a gyógyszert nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot az interneten lehet megvásárolni, ahol az online gyógyszertárak internetes áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen kézbesítési szolgálatot vesz igénybe.

A kiszállítás diszkréten történik, nincs jelezve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is biztosítva a diszkréciót az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendeléséhez az űrlap kitöltése és néhány kattintás kell csak, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet általában előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem csoda a legtöbb ember szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Meg akarja tudni, mennyi az igényeinek megfelelő dózis, van úgy, hogy más termék iránt is érdeklődik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavító keresése során az internetről lehet beszerezni a legtöbb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire szimpatikus a márka. A vásárlók befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly gyógyszerrel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet szert tenni és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezért vásárlás előtt érdemes lehet tájékozódni az online fórumokon.

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Nedvességtől és az erős fénytől óvni kell és ha van rá mód, gyári csomagolásban ajánlott tárolni. A higiénikus szempontok figyelembevételével tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tartani szobahőmérsékleten. A dobozon jelzett lejárati időt be kell tartani, a a lejárati idő eltelte után ne használja fel a terméket.

Kérdezze meg gyógyszerészét, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket tilos háztartási hulladékkal megsemmisíteni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó tablettáját, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

 

Kamagra Jelly  megfizethető áron eladó pénz visszatéítési garanciával online shopunkból. Kamagra Jelly vásárlásról a Kamagra vásárlás oldalon sokmindent megtalál! Kamagra Jelly 100mg eladó áron alul!